Gastroprojekce
Poradenství
Studie gastronomického provozu
Projektová dokumentace
Tenderová dokumentace pro výběr zhotovitele
3D
Vizualizace
Posudky
a audity
Žádný projekt nám není
příliš malý nebo moc velký
Poradenství
Šéfkuchař má svou představu, co a jak chce vařit. Investor má zase představu, kolik peněz by to mělo stát. A naším úkolem je najít ideální řešení pro oba. Každý zákazník má odlišnou požadavky a je proto nezbytné přistupovat ke každému provozu naprosto individuálně. Snažíme se být partnerem, který pomáhá zhmotnit představy zákazníka a zároveň ho nasměruje správným směrem tak, aby řešený provoz splňoval nejvyšší požadavky na ergonomii, hygienické standardy, moderní technická řešení a provozní náklady.
Studie gastronomického provozu
Studie je základní kámen pro úspěšnou podobu celého provozu a jeho budoucího fungování. Je to nejdůležitější část návrhu a na kvalitě studie se pak odráží kvalita dalších stupňů projektové dokumentace. Věnujeme ji maximální pozornost s důrazem zejména na funkční technologické a pracovní postupy a hygienické zásady.
Projektová dokumentace
Zajišťujeme kompletní projektovou dokumentaci včetně podkladů pro další profese zpracovanou v CAD softwaru a to pro všechny stupně dokumentace v oboru Technologická zařízení staveb – GASTROTECHNOLOGIE.
Tenderová dokumentace pro výběr zhotovitele
Zejména pro státní sektor a korporace nabízíme vytvoření dokumentace nezbytné pro zadání veřejných zakázek za účelem výběru zhotovitele.
3D Vizualizace
Pro lepší představu investora vytváříme také přehledné 3D modely navrhovaného provozu. Projekt tak dostává snadno uchopitelnou a srozumitelnou podobu.
Posudky a audity
V případě zájmu nabízíme i služby jako revize stávajícího provozu, oponentské vyjádření ke konkurenčnímu návrhu atd. Leckdy není zapotřebí rozsáhlé rekonstrukce provozu a stačí jej pouze dovybavit a lépe uspořádat na sebe navazující procesy a toky surovin. Jako lidé „zvenčí“ nejsme zatíženi provozní slepotou a dokážeme se na provoz podívat komplexně.